Vertrouwd Verzekerd

Al vanaf € 18,- per maand

Vragen

Veelgestelde vragen over De Tractorverzekering

Hoe kan het dat de premie voor “De Tractorverzekering” een stuk lager is dan de huidige premie van mijn tractor? Ben ik dan wel goed verzekerd?
Wij verenigen wij ondernemers zodat iedereen profiteert van collectiviteitsvoordeel. Verder hebben wij hele goede afspraken met diverse verzekeraars. Hierdoor biedt onze verzekering een zéér uitgebreide dekking. Je tractor is dus beter verzekerd, voor een lagere premie.

Mijn tractor is momenteel ergens anders verzekerd. Hoe moet ik deze verzekering opzeggen?
Wij regelen de opzegging van je bestaande verzekering. Het enige was je hoeft te doen is ons opzeggingsformulier in te vullen en naar ons te mailen.

Ik heb meerdere tractoren en ander werkmaterieel. Dat wil ik op één plek laten verzekeren. Kan dat bij jullie?
Ja dat kan zeker. We verzekeren alle soorten werkmaterieel. U kunt de premies online berekenen maar u kunt ook contact met ons opnemen, dan maken we een totaal offerte voor u.

Wat zijn de voordelen van “De Tractorverzekering”?
Onze polis heeft een zéér uitgebreide casco dekking, waardoor je bij schade altijd goed verzekerd bent. Zo heeft de casco dekking een nieuwwaarde regeling van maar liefst 5 jaar, is diefstal altijd meeverzekerd, is het eigen risico laag èn worden schades snel afgehandeld. Maar ook heeft onze verzekering een scherpe premie, waardoor je waarschijnlijk gaat besparen ten opzichte van je huidige verzekering. Lees hier alle voorwaarden en de complete dekking van onze casco verzekering.

Ik heb liever persoonlijk contact voordat ik de verzekering afsluit. Kunnen jullie mij bellen?
Op onze website kun je makkelijk en snel online je premie berekenen en de verzekering afsluiten. Maar als je liever persoonlijk contact hebt, of wellicht een aantal vragen hebt die je aan ons wilt stellen dan zijn we bereikbaar via 0513- 410507. Of vul het contactformulier in, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Voordelig
    Uitgebreide dekking en een scherpe premie
  • Vertrouwd
    Honderden agrariërs en particulieren gingen je voor
Ik was benieuwd naar de premie en werd blij verrast toen ik die zo makkelijk online kon berekenen. De verzekering heb ik vervolgens direct online afgesloten.

A. de Jong

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via