Vertrouwd Verzekerd

Al vanaf € 18,- per maand

Dekking

Je wilt je tractor goed verzekeren. Maar wat is goed, en waarvoor ben je dan precies verzekerd?

Je kunt er bij ons voor kiezen je tractor alleen WA te verzekeren maar het is ook mogelijk om voor een volledig casco dekking te kiezen.  Met onze uitgebreide casco dekking hoef je je in geval van schade nooit zorgen te maken.

Daarnaast kun je nog kiezen voor de aanvullende WEGAM dekking.

 

Wettelijke Aansprakelijkheid

De Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering (WA) is een verplichte verzekering voor zelfrijdende voertuigen (en dus voor tractoren). Deze verzekering vergoedt de schade die je met je tractor aan een ander veroorzaakt. Dit kan een schade zijn aan een ander voertuig, maar ook schade aan personen wanneer ze door jouw tractor letsel oplopen. Hiervoor dien je dus verplicht verzekerd te zijn.

Schade aan je eigen tractor is hiermee niet verzekerd. Om eigen schades te verzekeren sluit je een casco (ook wel allrisk) dekking af.

 

Casco dekking

De casco dekking is geen verplichte verzekering maar raden wij in sommige gevallen zeker aan voor tractoren. Wanneer je met je tractor op de openbare weg komt is verstandig de tractor casco te verzekeren.

Onze casco dekking is zeer uitgebreid. Hiermee ben je verzekerd voor schades aan uw tractor ontstaan door onder andere brand, storm, diefstal, waterschade, explosies, ruitschade, aanrijdingen, en vandalisme. 

Onze casco dekking heeft daarnaast een unieke 5 jaar nieuwwaarderegeling en een eigengebrek dekking van maar liefst 7 jaar. 


WEGAM

De afkorting WEGAM staat voor Werkgeversaansprakelijkheid Motorrijtuigen.
Met de WEGAM bent u als werkgever verzekerd tegen schade die uw werknemers tijdens hun werk oplopen bij een verkeersongeval. Als een werknemer schade heeft of letsel oploopt tijdens een zakelijk rit kunt u als werkgeven aansprakelijk zijn. De WEGAM verzekering dekt dit risico.

Heb je vragen over de diverse dekkingen of wil je overleggen wat de beste dekking is voor jou tractor(en), neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Voordelig
    Uitgebreide dekking en een scherpe premie
  • Vertrouwd
    Honderden agrariërs en particulieren gingen je voor
Ik was benieuwd naar de premie en werd blij verrast toen ik die zo makkelijk online kon berekenen. De verzekering heb ik vervolgens direct online afgesloten.

A. de Jong