Overstappen naar De Tractorverzekering

Is je tractor op dit moment bij een andere verzekeraar verzekerd? Geen probleem.

Wij regelen het overstappen.

Als je je tractor wilt verzekeren tegen de beste voorwaarden en scherpste premie dan sluit je “De Tractorverzekering” af. Dan regelen wij het overstappen. Download hier ons opzegformulier. Vul deze in en stuur hem ondertekend naar info@mkbverzekeringscollectief.nl. Zo ben je nooit dubbel verzekerd.

Zeg je liever zelf je huidige verzekering op? Dan kun je gebruik maken van de opzegservice. Je nieuwe verzekering gaat pas in op het moment dat de huidige verzekering is afgelopen. Houdt altijd rekening met de opzegtermijn van je huidige verzekering.

Wil je je tractor verzekering bij ons opzeggen? Stuur ons dan een mail met het verzoek de verzekering te beëindigen, of vul het contactformulier in. Wanneer de verzekering minimaal één jaar bij ons heeft gelopen kun je de verzekering dagelijks opzeggen met in acht neming van één maand opzegtermijn. Als je de tractor verkocht hebt dan kun je de verzekering op elk moment beëindigen.

Heb je vragen over het overstappen? Neem dan contact met ons op, we helpen graag.

Waarom overstappen naar “De Tractorverzekering”?

Ben je benieuwd naar de voordelen van onze verzekering voor je tractor? Naast een zeer scherpe premie en onze zeer uitgebreide dekking zijn er meer voordelen. Bekijk alle voordelen hier.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Voordelig
    Uitgebreide dekking en een scherpe premie
  • Vertrouwd
    Honderden agrariërs en particulieren gingen je voor
Ik was benieuwd naar de premie en werd blij verrast toen ik die zo makkelijk online kon berekenen. De verzekering heb ik vervolgens direct online afgesloten.

A. de Jong

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via